House Doctor inspiration inför julen.


November tar och ger.
Mest tar den dock energi med sina mörka dagar och det som funkar bäst för mig som "motgift" mot det är att få skapa ljuspunkter av fint.
Av pyssel 
och av mys i form av dekorationer, blommor, ljus och slingor.
Myyyycket av det vill jag ha.

För november måste liksom bara lysas upp när solen eller ett vitt täcke inte gör det.


Häromdagen fick vi hem så fina frökapsel dekorationer från House Doctor.
Trästjärnor och små silverkulor.

De ser ni här.




Denna runda House Doctor spegel kom också i leveransen.
80 cm i diameter.


Här kommer också lite inspirationsbilder från House Doctor.

Bla silver kulorna nedan finns nu i nätbutiken...



Stjärngirlangerna i papper...

Lika snyggt att hänga som att lägga på ett bord vid en dukning.






Duka med naturen som inspiration och lägg en ljusslinga i det hela.


Glögg i denna tappkran är toppenfint!


Guldstjärnegirlangen finns nu också i webshopen.


Spegeln på bilden ovan hittar ni också i butiken/webshopen.

Nedan.
 Frökapslarna jag skrev om först...


Och så pappstjärnorna!
Så fina på sitt enkla sätt!


Ha en härlig  fredag.

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Mot trädgårdstid hållet... Jösses Amalia så mycket nytt fint jag plockar fram i butiken nu.😍 Det är så roligt att städa ut påsken och börja på ny "säsong"... Lite … Read More...
  • På kvällskvisten i köketI eftermiddags hade den superduktige montören från Åraslöv fått det mesta på plats. När han hade kört kunde vi rulla tillbaka vår gamla spis… Read More...
  • Att återskapa det man redan älskade Det jag älskade mest med vårt gamla kök var det gamla snedskåpet med skjutluckor, som satt ovanför diskbänken och arbetsbänken på långsidan… Read More...
  • Blått en dag I helgen såg jag de första blåsipporna. Jag vet att jag inte är först på det, men jag har inte gått i någon skog på ett tag så för mig var … Read More...
  • Sparris på smördeg Det här är så gott och lätt så det vill jag tipsa om idag. Perfekt om du vill ha det som förrätt eller som "plock" upptill annan mat. Vi … Read More...