 |
Att egen spagetti skulle vara så otroligt enkelt att göra själv! |
Så pinsamt att det skulle ta 45 år innan jag stod där och vevade färsk pasta med ett löjligt flin i mitt ansikte. Det är ju så otroligt enkelt men smakar så "komplicerat" gott! Har ni tänkt på det. När saker och ting smakar riktigt bra så är det ofta minimalt med efterarbete som plöjts ner i produkten, som en perfekt vinegrette, en snabbt monterad tiramisu som dryper av marsalavin eller nystekt rotselleri med lite salt. Vilken köpemorot kan tävla mot en nyss uppdragen i en pallkrage där du bor. Vilken chilisås smakar bättre än din egen spontansyrade som du bara låtit stå? Vilken kål smakar bättre än den du vårdat en hel odlingssäsong och njuter av vid eget bord. Ingen! Nu var det ju pasta jag ville prata om så nog med utsvävningar av detta slag, men nu förstår du precis vad jag menar, hoppas jag?
LÄS MER »
Related Posts :
Innan...
Innan vi målade om uthuset till butiken (där vi har antikt).
(och taket byttes i höstas)
Ja tiden går...
Först blev uthuset svart, en de… Read More...
Rosor, pass och vårlökar i snön.
Godmorgon torsdag!
Vad veckan gått fort!
Och ändå hade jag en känsla av att det var torsdag redan igår...
Ja man får verkligen tänka ti… Read More...
Ett helt år senareTiden går onekligen snabbt. Idag för ett år sedan gick starten för vår köksrenovering, då maken och jag ägnade hela kvällen den 3 februari å… Read More...
Februaritankar
Så var vi inne i februari. Vad kan vi säga om den månaden? Fick just höra av en granne, som var ute och skottade snön som kom i natt, att h… Read More...
En snödroppspromenadAtt snödropparna börjar titta upp redan i januari-februari är visserligen inte speciellt ovanligt, men ändå blir man glatt överraskad varje … Read More...