Vi gör egen spagetti

Att egen spagetti skulle vara så otroligt enkelt att göra själv!
Så pinsamt att det skulle ta 45 år innan jag stod där och vevade färsk pasta med ett löjligt flin i mitt ansikte. Det är ju så otroligt enkelt men smakar så "komplicerat" gott! Har ni tänkt på det. När saker och ting smakar riktigt bra så är det ofta minimalt med efterarbete som plöjts ner i produkten, som en perfekt vinegrette, en snabbt monterad tiramisu som dryper av marsalavin eller nystekt rotselleri med lite salt. Vilken köpemorot kan tävla mot en nyss uppdragen i en pallkrage där du bor. Vilken chilisås smakar bättre än din egen spontansyrade som du bara låtit stå? Vilken kål smakar bättre än den du vårdat en hel odlingssäsong och njuter av vid eget bord. Ingen! Nu var det ju pasta jag ville prata om så nog med utsvävningar av detta slag, men nu förstår du precis vad jag menar, hoppas jag?

LÄS MER »

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Fönsterfix. Det stora fönstret i TV-rummet har fått lite nya växter .Jag fick slänga ett par som fått löss och det orkar jag inte att hålla på och… Read More...
  • Luftlök Vi har kommit att älska luftlöken särdeles mycket. Den är ganska märklig för det är både en salladslök, gräslök och en vanlig lök och det… Read More...
  • Vi gör egen spagetti Att egen spagetti skulle vara så otroligt enkelt att göra själv! Så pinsamt att det skulle ta 45 år innan jag stod där och vevade f… Read More...
  • Poddavsnitt om tomater och stadsodling Sara och Johannes spenderade en hel lördag i Vallastaden i Linköping. Just det  här avsnittet spelades in mitt i denna nya grön… Read More...
  • Skörda med pannlampa på Takfarmen Takfarmen en natt i oktober.  Säga vad man vill om att odla i staden men vackert är det när stadens ljus hjälper oss vid skörd… Read More...