Spetskålen Kalibos


Jag fick med beröm godkänt när jag igår slängde ihop en pizzasallad på den mjälla och vackra spetskålen Kalibos. Så otroligt perfekt i smak och konsistens och lagom färgad. Jag minns vintern som var när jag köpte ett rödkålshuvud och slängde ihop en liknande sallad. Barnen spottade ut första tuggan och klagade över att det var beskt, och det var det. Rejält beskt! De har jag aldrig någonsin varit med om när det gäller egenodlad kål, att den någonsin blivit besk! Kalibos har kommit till oss för att stanna, maken till kål har jag inte tidigare varken smakat eller skådat.

LÄS MER »

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Julklappstips! Tredje advent och jag har satt ihop en liten  lista på julklappstips från butiken. Varsågoda. 💚 Bild ovan,  ljuslyktor, ljuss… Read More...
  • Trejde adventFramåt sen eftermiddag började snön falla över "Glesbygd". Förvisso ganska blöt sådan, som inte lade sig kvar på marken i någon större utstr… Read More...
  • På den sjätte dagenOch på den sjätte dagen vilade Fröken Grön. Efter en intensiv vecka kändes det extra fint med en sovmorgon imorse. Det fick sätta tonen för … Read More...
  • Julstämning Å vad härligt med helg! Började dagen med lite yoga efter frukost. Sedan städ- och tvättdag som vanligt. I eftermiddag har vi och mamma Ver… Read More...
  • En tidig julklappVet ni vad? Jag har vunnit på ett lotteri, jag som typ aldrig vinner något! En jättefin tavla som Titti fotat, ni vet hon som tar så vackra … Read More...