Min jul


Julfirandet avlöpte som det gjort de senaste åren. Med julmiddag hos oss på julafton, med makens släkt, och än en gång kom även hans son och familj hit till Gotland för att fira jul med oss! Alltså blev vi 10 personer runt bordet.   


Och så juldagsfika med min familj. Som bara blir större och större... denna gång var vi 22 personer! Jag säger bara - tur att vi inte håller på med julklappsutdelning med så många inblandade! 




Jag hade bullat upp, som vanligt... Kanske lite för mycket, som vanligt...😏 Men det är ju så roligt att baka och man får väl passa på vid såna här tillfällen...
Det blev fullt i vårt vardagsrum, både runt det här bordet och vid soffbordet. 

Och så har vi pusslat förstås! Eller det är väl mest jag och bonussonen som pusslar... en tradition vi har hållit på med sedan han var 7 år, och nu är han 36, lite kul att han ännu tycker det är viktigt för julstämningen! Men nu har han åkt hem och jag har lite kvar av pussel nummer två vi började på. 
Nu skall jag jobba i två dagar. Sen skall jag vara ledig i en vecka. Och göra ingenting hade jag tänkt. Som omväxling mot i december, som var rätt hektisk, som vanligt...

Subscribe to receive free email updates: