Häckklippningstider!

 Gör ett litet uppehåll i bildvisningen från Holland, det händer ju grejer i trädgården också :) Våra ligusterhäckar hade växt på sig rejält så nu var det hög tid att fixa till dem, vi började med den lilla :) Så här såg den ut innan, ni ser kanske inte ytterbelysningen men den finns där ini :)
 Så här blev den när det var klart, den var ju grönare innan men det kommer igen :)
 Även den lilla Avenbokshäcken (10 plantor) såg bedrövlig ut och magnolia Susan mitt emot spretade iväg så det var inte mycket plats att gå på.
 Från andra hållet.
 Detta blev mycket bättre :) Även den stora ligusterhäcken är nu klippt och diverse andra projekt har påbörjats men vi får se hur mycket som hinns med. Just nu har G troligen drabbats av njursten :( Inte mycket sömn i natt och sedan några timmar på akuten i morse/förmiddags men nu har han fått smärtlindring i form av både spruta o tabletter. Tycker verkligen synd om honom.
Här en liten sötnos som varken bryr sig om vår häckklipning eller G:s onda, hon blommar på så fint med sina två blommor :) Hydrangea macrophylla 'Pia' heter hon och det är en dvärgform som tydligen inte ska bli högre än ca 35 cm, vi får väl se hur det blir med den saken men ännu så stämmer storleken :)

Subscribe to receive free email updates: