Ljusslinga och isskrapa

Jag beställde en ny sängkappa på en textilbutik på nätet härförleden,  och passade då på att klicka hem en batteridriven ljusslinga också. Idag dök paketet upp direkt hemma i brevlådan, så nu är sängen finbäddad med vit volangkjol och ljusslingan tänd på bordet i gröna rummet. Jag orkade inte att mecka med inställningarna på kameran, utan tog ett par snabba bilder med mobiltelefonen istället. Ibland är det skönt med snabba lösningar.

Ljuskällor är svåra att fotografera, men det jag gillar med ljusslingan är att den har små glaskupor över lamporna. Det ser ut som små lysande såpbubblor, och lamporna ger ett varmt sken. Mysigt!


Imorse var det frost när vi vaknade, och när jag skulle köra till jobbet insåg jag att det inte fanns någon isskrapa i skåpbilen, för det har ju liksom inte behövts tidigare. Jag körde på en klassisk nödlösning och använde ett CD-fodral istället. Det gick ju bra det med, men nu är en riktig isskrapa iallafall inköpt och ligger redo i bildörren och väntar. Har jag tur slipper jag använda den imorgon. 

Subscribe to receive free email updates: