Skördetid

Nu är det verkligen skördetid! Allt är moget och skördeklart samtidigt. Vilken tur att sambo arbetar deltid och hinner ta hand om allt. Här är det äppelmarmelad, inlagda rödbetor, inlagd gurka och pickles. Vi har även en massa god svartavinbärsylt i frysen. Vi har köpt en extra liten frys och ett extra kylskåp för att kunna förvara allt. 
Hemodlat smakar bäst! Det är närodlat, giftfritt och utan konstiga tillsatser.
Förutom att det smakar underbart gott är det också vackert att titta på. Här är det pickles på morötter, chili, lök, tomat och gurka. Allt är odlat i våra odlingslådor. 

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Frodig grönska och mättade färgerTrädgården är onekligen ofta som allra vackrast när det regnar. Grönskan blir så frodig och färgerna så mättade i det molniga ljuset. Både v… Read More...
  • Helg hej. Lördag och jag gör just nu pastasallad à la Tom Sjöstedt och mannen har tänt grillen. Idag är det lugnt... Igår var det hagel som rasade … Read More...
  • En runda till handelsområdetIdag lämnade jag gubben hemma och tog jag mig en liten sväng in till Kristianstad, för att kika runt lite  handelsområdet som ligger&nb… Read More...
  • SmåblommigtJag är svag för småblommigt, både när det gäller snittblommor, sommarblommor och perenner. Ja, på buskar och träd med för den delen. På brun… Read More...
  • Sommarkostym på!Jag fick ju för mig att möblera om i januari. Istället för att ha soffan längs med ena väggen och tevebänken mot andra väggen, så satte jag … Read More...