2013 såg våra egensyrade chilisåser dagens ljus. Vilken grej det var! Att kunna odla och processa chili till egen, ekologisk och härodlad Tabasco. Man kan bli vimmelkantig för mindre!
Höstpiff och rosa himmelFör mig är september en höstmånad, sen kan ju vädret säga något annat förstås! (fast den här helgen har hösten gjort skäl för sitt namn, med…Read More...
Livskvalitet i skördetid
Har skördat morötter och lök idag! Härligt med möjlighet att odla hemma i trädgården och veta att det är garanterat giftfritt.
Jag …Read More...
Lite matrum...
Hej Helgen.
Och tack sötaste ni för de fina hälsningarna jag fått sista tiden.
Det känns ju mycket roligare, det går inte att komma ifrå…Read More...
Marknad, loppis och skåpfixEfter frukost vandrade jag de cirka 200 meterna från vårt hus och upp till marknadsplatsen, där kommersen redan hade pågått för fullt i ett …Read More...
Magnoliablommor.
Nu är det så där knäppt igen.Magnolian Susan blommar om .Inte med så många blommor men ändå.Så här gör den nästan varje år.Och inte mi…Read More...