Vår chilisåshistoria


2013 såg våra egensyrade chilisåser dagens ljus. Vilken grej det var! Att kunna odla och processa chili till egen, ekologisk och härodlad Tabasco.  Man kan bli vimmelkantig för mindre! 

LÄS MER »

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Doppareda'n Det har blivit lite av en tradition att maken och jag alltid firar julafton hemma på Solhäll. Vi har ju ett litet hus som gör sig extra bra… Read More...
  • God Jul!Kom nu små nissarna, nej jag menar ju missarna, vi skall ta årets julkort!  Vi sitter redan här, och kollar in paketen, men vi hittar … Read More...
  • 2017 del 3, sista delen  I september skördade vi bl.a. lök och morötter i våra odlingslådor. Från den 4:e september jobbar vi deltid. Jag får mer tid fö… Read More...
  • God Jul Vi och även Theres som befinner sig bakom kameran vill passa på att önska er en underbar jul. … Read More...
  • Eget kaffe på julafton   Under fyra år har jag skämtsamt sagt att även om det inte blir så många kaffebönor på vår planta, så kanske vi alla fall kan… Read More...