Svaret är smör, mycket smör och ännu mera smör...

mmm, känner ni doften? 


Äntligen är det dags för årets godaste bulle, lussebullen.Men det skall vara mycket smör i. Gärna rumstempererat, som klickas i när allt annat är blandat. mmm... Och så skall bullen penslas efter gräddning, med smält smör! Det här receptet använder jag. 

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • JulmarknadstipsI en kort paus mellan körövning och avspark i Sverige-Italienmatchen kikar jag in med ett litet utflyktstips. 11-19 november pågår nämligen … Read More...
  • Bara några kilometer bort....Måndagsmorgon med rimfrost och sol. En fantastiskt vacker novemberdag, som gjort för en långpromenad. Idag var jag sugen på att gå någon ann… Read More...
  • Första snön!Efter en underbar morgonrodnad..... ...drog molnen in och såsmåningom började snön falla. Ett riktigt tätt snöfall, som övergick i snöbla… Read More...
  • Pyssla lite fint ute... Idag morse var det så frostvitt och vackert. Jag var bara tvungen att ta ett par snabba kort precis när vi skulle gå till bilen för att h… Read More...
  • Julinspiration från förra året. Det jag tänker på allra mest just nu är så klart advent/jul. Kanske för att jag har butik så det blir naturligt ...eller är det så för di… Read More...