Ett helt år senare

Tiden går onekligen snabbt. Idag för ett år sedan gick starten för vår köksrenovering, då maken och jag ägnade hela kvällen den 3 februari åt att tömma köket. Tidigare på dagen hade vi nämligen fått ett samtal från våra byggare, som undrade om de kunde kasta om lite i sitt schema och komma till oss två veckor tidigare än planerat, eftersom en annan kund hade fått corona. Tur man är flexibel, hihi! Så här såg köket ut när vi gick och lade oss den kvällen. 


Och ungefär så här ser samma vy ut när vi går och lägger oss idag, minus de helvita gardinerna grönskan på utsidan av köksfönstret. 


Samma kök, men ändå inte. Av det som syns på bilden här ovanför finns nämligen ingenting kvar. Det är bara den lilla vita skomakarlampan som är densamma. Jag är glad att jag dokumenterade renoveringen så som jag gjorde. Man glömmer så lätt alla olika steg i processen och hur stökigt livet faktiskt var från och med den dagen och ett par månader framåt. Nu i efterhand känns det som ingenting. Kanske är det dags att stöka till med nästa projekt snart, hihi!

Subscribe to receive free email updates: