Rosmarin och evig vintertid

Lamm står nog inte på menyn här hemma i påsk, men en kruka färsk rosmarin vid spisen kan man ju ha iallafall. Det är gott till mycket annat, och det sprider en härlig doft i hela köket. Här doftar det förresten även gott av linnevatten från Washologi, som jag skvätte på både kökshanddukar och bordsdukar när jag stod och strök i förrgår. Egentligen brukar jag stå nere i tvättstugan och stryka, men den här gången baxade jag upp allt och stod uppe i köket, för där var det både varmare och trevligare att vara. 


Jag kom på häromdagen att vi inte har ändrat till sommartid på den digitala spisklockan. Där råder för evigt vintertid, hihi! Nädå, jag skojar bara. Vi ska ställa in den rätt, men först måste vi smygtitta i bruksanvisningen så att vi kommer ihåg vilka knappar det är man ska trycka på. Sånt där hinner man ju glömma på det halvår som går mellan gångerna man gör det.  

Idag har vi gottat oss rejält kan jag lova, men det får jag skriva mer om imorgon, för nu tryter blogginspirationen för idag. Over and out för den här gången. 

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Lite favoritblommor... I detta inlägg blir det liiiiite favorit blommor jag har,😊 - till både kruka och rabatt. Ovan Cordyline. Dracena. Ett måste hemma varje … Read More...
  • Magnolia, vårgrönska och sengångareJag hann faktiskt hem för att se magnolian i full blom, även om kronbladen börjar bli lite bruna i kanterna nu. Rönnspirean har också börjat… Read More...
  • Sneak previewJag sitter som bäst och försöker få styr på alla bilder jag tog i Keukenhof. Jag sorterar, slänger och redigerar. Det tar lite tid, om man s… Read More...
  • Sköna Maj. Så blev det onsdag och dagarna i maj rullar på... Det är ju nu man skulle vilja stoppa tiden... Och samtidigt vill man att det ska börja g… Read More...
  • MossigJag känner mig fortfarande helt omtöcknad efter resan till Amsterdam. (Och det beror verkligen inte alls på intag av omtöcknande substanser,… Read More...