Det här är så gott och lätt så det vill jag tipsa om idag.
Perfekt om du vill ha det som förrätt eller som "plock" upptill annan mat.
Vi hade det på påskafton ihop med annat.
Receptet kommer från Jessica Frej
Jag ändrade lite smått (som ostsort och krydda)
och så här gjorde jag;
1 rulle färdig smördeg
1 burk creme fraiche (liten burk)
riven parmesan
1 bunt sparris
flingsalt
svartpeppar mald från pepparkvarn
rivet citronskal från 1 citron
Rulla ut smördegen på bakplåtspappret.
Bred på creme fraiche, strö över parmesan, smak och tycke hur mycket man vill ha på!, sprid ut sparrisen som du skurit av den nedre träiga delen på, strö över flingsalt och ha på svartpeppar från kvarn.
Baka i ugnen i 200 grader i ca 20-30 minuter.
Skär i bitar och servera.
Kram
Related Posts :
Ruggig lördagJag vaknade osedvanligt tidigt idag, och eftersom jag behövde byta batteri i min klocka tog jag en sväng in till stan. Väl där passade jag p… Read More...
Sömn, skogstramp och skörd
Vi som jobbar deltid sedan ett år var ganska trötta efter den senaste jobbveckan som pga utbildningsdagen i Motala var en heltidsvecka. Tro… Read More...
Vintertid och första snönMed vintertiden i natt kom också säsongens första snö. Nu var det i och för sig inte så mycket som föll den här gången, men tillräckligt för… Read More...
Att förbereda trädgården inför vintern...är temat i veckans Trädgårdsfägring. Det får bli någon slags "to-do-lista" för mig eftersom jag inte alls känner mig förberedd inför vint… Read More...
Första snön.
Men så konstigt det var idag att vakna till snön som föll och yrde utanför fönstret.
De hade ju visserligen pratat om snö men det kändes ä… Read More...