Juldagen

Juldagen har vi tillbringat i Karlskrona, där det bjöds på traditionsenlig porterstek med brysselkål hemma hos mina föräldrar. Så vansinnigt gott. Ännu godare med tanke på att man bara äter det en gång om året. Tänk om 2025 blir året då vi inför söndagsstek på Solhäll. Naturligtvis inte varje vecka, men någon gång ibland vore ju ändå trevligt. Det är inte mycket som slår kombinationen gräddsås och potatis. Man kanske kan laga bara det, hihi! Mormors gamla Heissner-tomte med lykta höll oss sällskap i matrummet. Är han inte stilig, så säg?

Imorgon blir det en pyjamasdag på Solhäll. Kylskåpet är fullt av matrester, och jag har mängder av godis, tidningar, böcker och TV-grejer att frossa i, så det finns verkligen ingen anledning att klä på sig och gå ut. God fortsättning på er!

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Och så startar vi på nyttJapp, så var vi över på andra sidan nyår. Med en massa löften och drömmar...? Nja, jag vet inte det, men jag skrev ju igår att jag blivit så… Read More...
  • Hej, 2022!"All is quiet on New Year's Day", sjunger Bono i U2, och jag gnolar med. Här hemma händer det verkligen inte mycket idag. Vi kom hem från vå… Read More...
  • På julledighetens sista dagPrecis som i början av alla nya projekt började jag storstilat genom att läsa ut årets första bok redan igår. Fast jag får tillstå att jag f… Read More...
  • Ännu ett år till ända...När jag går igenom min blogg för att få till ett inlägg om året som varit konstaterar jag att jag har blivit en usel bloggare... Jag är dåli… Read More...
  • Jul och mellandagar. God fortsättning och välkommen 2022! Här kommer lite bilder från julen som varit. Den var himla fin. Enkel och fridfull och bara totalt … Read More...