Juldagen

Juldagen har vi tillbringat i Karlskrona, där det bjöds på traditionsenlig porterstek med brysselkål hemma hos mina föräldrar. Så vansinnigt gott. Ännu godare med tanke på att man bara äter det en gång om året. Tänk om 2025 blir året då vi inför söndagsstek på Solhäll. Naturligtvis inte varje vecka, men någon gång ibland vore ju ändå trevligt. Det är inte mycket som slår kombinationen gräddsås och potatis. Man kanske kan laga bara det, hihi! Mormors gamla Heissner-tomte med lykta höll oss sällskap i matrummet. Är han inte stilig, så säg?

Imorgon blir det en pyjamasdag på Solhäll. Kylskåpet är fullt av matrester, och jag har mängder av godis, tidningar, böcker och TV-grejer att frossa i, så det finns verkligen ingen anledning att klä på sig och gå ut. God fortsättning på er!

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

  • Fokusera på det positiva. Lite av september. Lite av min dag. Kransar, min trädgård, min butik. Egentligen skulle jag kunna skriva ett helt långt inlägg om allt s… Read More...
  • Tillbehör. En vacker lykta blir som en juvel i rummet... Och denna lyktan med olika glas är som tagen ur "Tusen och en natt" tycker jag... Kommer … Read More...
  • Så många möjligheter! En krans,  så många möjligheter. Godmorgon fredag! Åh ska det blir storm idag? Hoppas verkligen vi klarar oss lindrigt här eller a… Read More...
  • NutcrackersHärförleden läste jag i ett inlägg på Facebook att det bara var hundra dagar till jul. Tänka sig. För att vara på den säkra sidan kastade ja… Read More...
  • Stenläggning I morgon kommer stenläggarna hit, äntligen. Det känns bra att få gruset utbytt mot ett mer fast underlag. Katterna kommer också att uppskat… Read More...